Sponsored by
PuffItUp VapeFully Dynavap Vaposhop
  1. Welcome to VaporAsylum! Please take a moment to read our RULES and introduce yourself here.
    Dismiss Notice
  2. Did you know we have lots of smilies for you to use?
    Dismiss Notice
  3. Did you know that you have two different customized styles/themes to view VaporAsylum in?
    Change your style here.
    Dismiss Notice

Media

Check out all media from VaporAsylum

0
71
1
0
16 Apr 2019
0
82
2
0
03 Apr 2019
0
77
1
0
28 Mar 2019
0
100
1
0
05 Mar 2019
0
115
0
0
20 Feb 2019

Ws1

0
137
0
0
16 Feb 2019

Ws2

0
110
0
0
16 Feb 2019

Ws3

0
123
0
0
16 Feb 2019

Ws4

0
125
0
0
16 Feb 2019

Media Navigation

  1. Media Index
  2. New Media

Albums

  1. Browse Albums

Recent Comments

  1. vaporshopdirect
    Wicked
  2. GreenHopper
    @duff Not yet, only tried in Edge so far. I mostly tend to post from my phone which is chrome mobile. I'll have a play at some point, see what I can figure out.
  3. duff
    Interesting. I can see it in Edge and Chrome. Have you tried a different browser?
  4. Disrupt
    Thanks @Shredder - did check the underside with magnification, and it was fine. Since reducing light intensity, the problem seems limited to the first set of leaves.
  5. Shredder
    No light burn would start on the leaf edges. That looks like bugs. Look at the leaves undersides with magnification for bugs and or bug poop.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice